nieuwsbrief 3

Geplaatst op 16-04-2014 10:57 door Marleen

NIEUWSBRIEF UITBREIDING RSV de SCHELDESTAD

Beste leden,

De stroopwafelactie loopt volop en gaat nog wel even door. Natuurlijk zijn we ook bezig met het bedenken van nieuwe acties, om zo nog meer geld bij elkaar te krijgen. Verschillende mensen bedenken allerlei acties. We willen jullie vragen om deze aan ons te melden, zodat we weten wat er speelt, zodat er geen acties dubbel georganiseerd worden.

Ondertussen is er een actie geweest, waarbij een aantal van onze leden taart hebben gebakken en deze verkocht hebben op onze eerste FNRS wedstrijd. De jury van deze dag heeft haar gage afgestaan voor de realisatie van de buitenbak. Dahné is met kleine acties (o.a. statiegeld) bezig om geld in te zamelen. Kortom we zijn goed bezig.

Voor de volgende actie willen wij jullie aandacht en hulp vragen, en wel voor

!!BOEKENVERKOOP!! TWEEDEHANDS PAARDENSPULLEN!!!

Op zaterdag 17 mei willen we van 10.00 uur tot 14.00 uur een boekenmarkt houden op ons terrein. Tijdens deze boekenmarkt willen we ook tweedehands paardenspullen verkopen. Voor deze actie zijn we op zoek naar:

 • Boeken, maakt niet uit welke. Kookboeken, literatuur, romans, kinderboeken, detectives etc.
 • Tweedehands paardenspullen.
 • Vrijwilligers die de boeken willen uitzoeken en sorteren.
 • Vrijwilligers die op 17 mei willen helpen met de verkoop van de boeken en tweedehands paardenspullen.
 • Heb je boeken die we kunnen verkopen, dan kan je deze achter in de kantine zetten. Is het heel veel, geef een seintje dan kan het ook opgehaald worden.

  Heb je tweedehands paardenspullen te koop, maar wil je er zelf ook aan verdienen? Dat kan, geef ons een seintje dan verkopen wij het voor je en van de opbrengst is 10% voor de club.

  Voor de tweedehands paardenspullen graag een seintje en niet achterlaten in de kantine.

  Wil je helpen laat het weten via nieuwebuitenbak@zeelandnet.nl of bel Loek (06 28 021024) of Paul (06-53543378).

  Tevens zijn wij op zoek naar iemand, die ons kan helpen met het maken van flyers, opstellen nieuwsbrief e.d. Geef je op via nieuwebuitenbak@zeelandnet.nl

  Met vriendelijke groet,

  Paul, Loek, Jacqueline  Plaats een reactie