Scheldestad heeft van de FNRS 3 sterren gekregen

Geplaatst op 07-11-2014 15:00 door Anneke  | Reacties (0)

Onze vereniging mag zich sinds een aantal weken 3 FNRSsterren vereniging noemen! Dit betekent dat onze vereniging aan bepaalde eisen voldoet om deze 3 sterren te ontvangen. In september hebben we bezoek gehad van De heer M. Eeken van de FNRS. Hij is keurig ontvangen door Petra Breunesse en Linda Janse en zij hebben hem rondgeleid op het terrein en

hier en daar uitleg gegeven en antwoord op zijn vragen. Op dit moment is 3 sterren het maximale wat we kunnen bereiken. Voor 4 of 5 sterren moet bijvoorbeeld de kantine altijd bemand zijn en een overdekte paardenwasplaats en 2 binnenrijbanen. Dat is voor onze vereniging (nog) niet haalbaar.

Uiteraard zijn wij als bestuur erg trots dat we deze 3 sterren binnen gehaald hebben en we zijn ons er ook van bewust dat we dit met elkaar gedaan hebben. Zowel beheer, als instructie en de vrijwilligers hebben bijgedragen aan de toekenning van de 3 sterren. De keuring is namelijk zeer uitgebreid en er wordt op alle punten gelet. Zo wordt er gekeken of de kantine verwarmd en schoon is en of de toiletten fris zijn. Hier zijn we afhankelijk van onze vrijwilligers. Ook naar het harnachement van de paarden wordt gekeken, is het goed onderhouden en hangt het ordelijk in een zadelkamer. De instructie draagt hier zorg voor en we kregen zelfs een compliment. De bodem van de binnen- en buiten bak moet aan bepaalde eisen voldoen en de stallen en de paarden moeten er goed uitzien, maar dat spreekt voor zich. De stallen en paarden zagen er prima uit en dit hebben we voornamelijk te danken aan beheer die samen met een aantal vrijwilligers de paarden en pony's uitstekend verzorgen. Kortom op al die punten hebben we 3 sterren verdient en dat is een keurige score.

Daarvoor bedanken we beheer, instructie en een heleboel vrijwilligers die hun steentje hieraan bijgedragen hebben!


Reacties (0)


Plaats een reactie

Deze discussie is gesloten voor verdere reacties.