Mickey manegepony van het jaar 2014

Geplaatst op 29-12-2014 15:57 door Anneke  | Reacties (0)

Op tweede kerstdag na het kerstspringen volgt altijd de uitslag van manegepaard van het jaar. In tegenstelling tot andere jaren was het dit jaar een ongelooflijk spannende strijd tussen 2 pony's, namelijk Nalex en Mickey. Hoewel beide het natuurlijk verdienen, kan er maar 1 manegepaard van het jaar worden. Beide pony's kunnen rekenen op een grote schare trouwe fans. Deze keer zijn er zelfs.......

twee partijen ontstaan die allebei enorm hun best hebben gedaan om hun favoriete pony te laten winnen. De site is de laatste 2 weken goed bezocht en er waren zelfs mensen die hun complete vriendenkring ingeschakeld hebben met het verzoek om te stemmen. Er kon op tweede kerstdag tot 11 uur gestemd worden. De beide pony's hebben om de beurt op de eerste plaats gestaan en uiteindelijk heeft Mickey met 103 stemmen gewonnen. Zoals ieder jaar heeft ook Mickey dit jaar een heerlijke taart opgediend gekregen in de binnenbak, maar het duurde even voordat hij ervan durfde te eten. Om de prijsuitreiking wat extra op te luisteren kwam deze keer de kerstman in eigen persoon de prijzen uitreiken, na eerst een aantal rondjes in de manege te hebben gereden in een karretje getrokken door, niet zijn rendier, maar Florio van Anna Breunesse met op de bok haar zus Christien. Hier raakte Mickey nogal opgewonden van en had daarom geen oog voor zijn taart. Toen de kerstman boven in de kantine de prijzen uit ging reiken heeft Mickey de taart alsnog helemaal opgegeten. De complete uitslag staat hieronder.


Reacties (0)


Plaats een reactie

Deze discussie is gesloten voor verdere reacties.