Nieuwe buitenbak

Geplaatst op 04-06-2015 16:38 door Anneke

Sinds een aantal weken is de nieuwe buitenbak in gebruik. Na de aanleg moest de buitenbak eerst een aantal weken inklinken. En toen was het eindelijk zover, eerst mochten een aantal pensionklanten de eerste stappen wagen in het smetteloze zand en daarna hebben de ruiters van de springles op woensdag ook de buitenbak mogen proberen. We horen veel enthousiaste reacties en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.....

Ook de manege paarden hebben inmiddels een aantal lessen in de buitenbak mogen lopen en het lijkt erop of ze het daar erg naar hun zin hebben.Van de manegeruiters horen we ook veel positieve reacties, maar zij vinden het natuurlijk ook een beetje spannend. Dit komt waarschijnlijk voornamelijk omdat er nog geen omheining rond de bak zit. De klusploeg is druk bezig met het uitzoeken of maken van een geschikte omheining en zodra die er is wordt hij geplaatst. Ook komt er in de toekomst verlichting, maar de langste dag moet nog komen, dus daar hebben we nog even tijd voor.

assets/uploads/buitenbak_03062015_01a.jpgassets/uploads/buitenbak_03062015_03.jpg

We hopen dat we nu ook een aantal wedstrijden in de grote bak kunnen houden en vragen aan ieder die van de bak gebruik maakt om na het rijden de mest op te ruimen en geen honden op het terrein los te laten lopen. Als de bak helemaal klaar is volgt nog een officiĆ«le opening.


Plaats een reactie