Beau overleden

Geplaatst op 16-01-2016 12:14 door Marleen

Helaas hebben we vrijdagochtend, 15 januari 2016, afscheid moeten nemen van onze pony Beau. Donderdagavond heeft hij koliek gekregen in de les. Samen met de dierenarts hebben we er alles aan gedaan om hem te redden. Helaas mocht dit niet baten en hebben we vrijdagochtend besloten om hem uit zijn lijden te verlossen.


Beau is 14 jaar geleden als drie jarige pony bij ons op stal gekomen. Deze Fjord kruising had zo zijn nukken, maar ook veel fans. Je moest er goed aan rijden, anders ging hij gewoon stil staan in de les. Maar als je hem daar doorheen had, dan liep hij voor je. Een sprongetje op zijn tijd, vond hij erg leuk en ook buitenritten op Beau waren erg leuk. In 2007 is hij, verdiend, gekroond tot manegepony van het jaar.

Lieve Beau, we hebben heel wat jaartjes van je mogen genieten. Helaas hebben we je moeten laten gaan. In menig kinderhart sta jij
gegrift, we zullen je niet vergeten.


Het bestuur van RSV de ScheldestadPlaats een reactie