Corona maatregelen

Geplaatst op 06-06-2020 13:32 door Erwin

Goedemiddag allemaal!

Zoals jullie vast gehoord of gezien hebben mogen in navolging van de jeugd ook de volwassen ruiters weer georganiseerd sporten in de buitenlucht. Dus wij gaan ook onze lessen voor de volwassen ruiters in aangepaste vorm weer oppakken. Dit doen we met inachtneming van alle maatregelen die gelden, de algemene en paardensport specifieke.
Hieronder kun je het protocol voor Scheldestad en het algemene sportprotocol lezen, we raden jullie aan om dit zeker te doen zodat je weet wat er verwacht wordt!
Alle maatregelen voor de jeugd gelden nog steeds en die gelden vanzelfsprekend ook voor de volwassen ruiters. Vanaf 11 mei 2020 starten ook de volwassenen, de instructie zal jullie hierover verder inlichten.
We willen nogmaals benadrukken om je wel aan de maatregelen en aan ons protocol te houden!
Daarnaast willen we aan onze leden vragen om de komende tijd een steentje bij te dragen in de vorm van vrijwilligerswerk, er zijn wat klussen die we vanzelfsprekend met inachtneming van de maatregelen moeten uitvoeren maar waar we echt geen extra personeel voor kunnen inzetten (dan worden de kosten te hoog en zoals jullie zullen begrijpen hebben we minder inkomsten). Bij deze werkzaamheden moet je denken aan onkruid weghalen, sanitair/deurkrukken etc. schoonmaken, poep scheppen op de weide van de manegepaarden. Wil je hierbij af en toe behulpzaam zijn laat dit dan weten via secretariaat@scheldestad.nl. Als er veel aanmeldingen zijn dan heeft iedereen minder beurten! Wij hopen op jullie hulp.


Met vriendelijke groet,


Namens bestuur en medewerkers van RSV De Scheldestad
Margitta Rodrigues das ChagasPlaats een reactie